Ξενοδοχείο με θέα θάλασσα στη Μύκονο, παραλία Πλατύς Γιαλός

To Mykonos Palace beach hotel στέκεται εντυπωσιακά στη χρυσή αμμουδιά της παραλίας του Πλατύ Γιαλού, με απέραντη θέα προς τα σμαραγδένια κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου. Η ξενοδοχειακή μονάδα αποτελείται από 3 κτίσματα κυκλαδικής αρχιτεκτονικής με minimal σχεδιασμό και συνδυασμό​ του λευκού με αποχρώσεις του ανοιχτού γαλαζοπράσινου, ώστε να προσδίδει την πραγματική αίσθηση της αυθεντικότητας της Μυκόνου για μία μοναδική διαμονή και ξεχωριστές διακοπές στη Μύκονο. Το ξενοδοχείο Mykonos Palace beach hotel προσφέρεται ως μία ιδανική επιλογή για διαμονή στη Μυκόνο, για επισκέπτες που αναζητούν ξενοδοχεία πολυτελείας στη Μύκονο ακριβώς πάνω στην παραλία του Πλατύ Γυαλού.

Παραλιακό ξενοδοχείο στη Μύκονο, Πλατύς Γυαλός

Kτισμένο και διακοσμημένο σε αυθεντική Μυκονιάτικη αρχιτεκτονική, το Mykonos Palace beach hotel είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο στη Μύκονο, τοποθετημένο σε πολύ προνομιακή τοποθεσία, ακριβώς επάνω στην παραλία του Πλατύ Γιαλού. Η σχεδιαστική ιδέα της κατασκευής του ξενοδοχείου όπως και η αρχιτεκτονική του, είναι να τονιστεί η κυκλαδίτικη αισθητική και ο τοπικός αρχιτεκτονικος ρυθμός. Ένας ρυθμός που εναρμονίζεται περαιτέρω με την αυθεντική Μυκονιάτικη διακόσμηση των δωματίων , τα οποία παρέχουν όλες τις απαραίτητες ανέσεις και παροχές ενός ξενοδοχείου 4 αστέρων στη Μύκονο , για μια άνετη και ευχάριστη διαμονή.

Το ξενοδοχείο Mykonos Palace Beach Hotel είναι μία από τις καλύτερες επιλογές από ξενοδοχεία στη Μύκονο που προσφέρουν προσιτή πολυτέλεια.

Κρατηση Τωρα
© 2018 Mykonos Palace. Designed + Developed by